Interview Maastricht Store

Lees hier

20 September 2022

Luxury DadelBonBons op L1 met Ruben en Yaël

Winnaar van de Maastricht Awards 2022

Jury Rapport Maastricht Awards 2022
Samenvatting: Gepassioneerde onderneemster met duidelijke liefde voor haar nieuwe vak. Voormalig advocate overgestapt naar het maken van luxe DadelBonBons met een oog voor gezondere voeding. Dit geeft haar een sterke storyline die goed bij het product past. Hoge kwaliteit DadelBonBons, ambachtelijk gemaakt. Sterke focus op duurzaamheid en gezondheid. Zeer innovatief product in de Nederlandse markt.
Zeer creatieve dame die voor elke uitdaging een oplossing zoekt. Mogelijk veel groeipotentieel door het aanboren van nieuwe marketen en doelgroepen
Criteria: zeer innovatief bedrijf; werkt samen met diverse leveranciers voor de ingrediënten, huurt op een creatieve manier een ruimte in Maastricht en werkt samen met diverse horeca locaties in de stad; verdienmodel door verkoop DadelBonBons; toegevoegde waarde zit in de innovatie kracht, nieuwe energie en potentie om te groeien in een culinaire stad als Maastricht; hogere maatschappelijke waarde door focus op gezond snoepen en duurzamere ingrediënten.
Onderscheidende factor: passie spatte er van af - moeilijk om niet ook enthousiast te raken van haar verhaal en missie.
Winnaar: Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime
Motivatie: Asrin straalt uit waar de Maastricht Business Take-off Award voor staat: passie hebben voor je vak, met enthousiasme doen wat je doet, creatief zijn en je niet laten afschrikken door uitdagingen, en innovatief zijn met je onderneming. Ze staat aan het begin van haar bedrijf, pas 1 jaar oud, en verdient dit steuntje in de rug, omdat er potentie in haar verhaal en onderneming zit. Na een persoonlijk moeilijkere periode heeft ze een hele dappere switch gemaakt om haar carrière in de advocatuur op te geven en over te stappen naar iets wat goed voelde in haar hart: Luxury DadelBonBons maken. Hiermee laat ze zien dat gezond snoepen kan en ook nog erg lekker is. Het verhaal is bijzonder, de smaken zijn heerlijk en de dame achter deze onderneming stak boven de andere genomineerde uit in haar presentatie. Nu rest nog de uitdaging om mooie locaties te vinden voor de productie en de verkoop van de producten. We weten zeker dat Asrin de titel van winnaar Business Take- off award eer aan zal doen.

19 Augustus 2022

Luxury DadelBonBons is een van de genomineerde voor de Maastricht Business Award 2022

De Limburger

Lees hier het volledige artikel

Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime - De Limburger Artikel