Over Asrin

Mijn naam is Asrin-Sepideh Daoudi en ik ben zo blij dat je op de online shop van mijn Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime bent terechtgekomen.

Na mijn rechtenopleiding kon ik na diverse baantjes mijn ambitie als advocaat realiseren. Mijn passie voor een gezonde en evenwichtige levensstijl begon lang voordat ik advocaat werd.

Jaren gingen voorbij en op enig moment kreeg ik te maken met een hele moeilijke periode in mijn leven. Tijdens deze periode ben ik door een persoonlijke transformatie heen gegaan waarin ik een reis naar mijn ware “zijn” en passie heb mogen maken. Als onderdeel van mijn reis heb ik een Instagram account Herbs & Lime aangemaakt. Ik begon inhoud te maken die voor mij belangrijk is en inspireerde mensen om creatiever te worden in het leven van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Hoe meer ik mij concentreerde op het maken en fotograferen van gezonde en lekkere recepten, hoe gelukkiger ik mij begon te voelen. Mijn creativiteit ging weer stromen.

Ik begon steeds meer naar mijn gevoel en lijf te luisteren. Hierdoor is “Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime” ontstaan. Een product met een persoonlijk verhaal dat mij veel troost en vreugde heeft gebracht en mij heeft geholpen meer aandacht te besteden aan een gezonde en evenwichtige levensstijl zowel op mentaal als fysiek vlak. Met Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime wil ik bijdragen aan een stukje bewustwording bij mijzelf en bij anderen. Daarom kan je Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime vanaf nu bestellen via de online shop van deze website. Vertraag, ervaar, geniet. Love, give, taste, enjoy!

Het verhaal achter Luxury DadelBonBons by Herbs & Lime lees je hier.

Veel liefs en gezondheid voor jullie,

 

 

Nominated for the Maastricht Awards 2022