Verzending

Vandaag vóór 14:00 uur besteld? dan wordt jouw bestelling dezelfde werkdag nog verzonden in NL. Levering vindt de volgende werkdag na de dag van verzending plaats. Let op: PostNL bezorgt geen pakketten op zondagen en maandagen.*

Bestellingen uit BE worden de eerst volgende werkdag verzonden vanuit België. Levering vindt de volgende werkdag na de dag van verzending plaats.

Inplannen bestelling? Wil jij er zeker van zijn dat je de verjaardag van jouw beste vriend of vriendin, oma, opa en ouders niet vergeet? Plan dan gemakkelijk jouw bestelling in! Als je wil dat je bestelling die vóór 14:00 uur is geplaatst niet dezelfde werkdag, maar op een later moment wordt verzonden, dan vind je in het bestelproces een kalender waar je gemakkelijk een verzenddatum in de toekomst kunt selecteren. Let op: dit is niet de bezorgdatum.

Bezorgkosten: De verzendkosten van één brievenbuspakje (geschenkboxen, keuzenboxen en proeverijboxen) zijn € 3,95 inclusief BTW.

Stuur je meerdere boxen naar één dezelfde adres dan rekenen wij hiervoor het pakkettarief van €6,75 inclusief BTW (tot een max van 10 kg). Voor bestellingen boven de 10 kg en voor bestellingen naar het buitenland gelden hogere verzendkosten). De exacte verzendkosten worden in de laatste stap van de check-out berekend. 

LET OP HUISDIEREN? In sommige DadelBonBons zit cacao verwerkt. Cacao heeft veel gezondheidsvoordelen voor de mens. Maar wist je dat cacao de stof Theobromine bevat die giftig en dodelijk kan zijn voor honden en mogelijk andere huisdieren?

Heeft diegene die jij DadelBonBons cadeau doet een hond? Geef dat in het bestelproces bij de laatste stap aan.

Bestelling ophalen? Woon je in de buurt van Maastricht of wil je gewoon niet wachten op onze heerlijke DadelBonBons? Dan kan je bij het uitchecken van je aankoop ervoor kiezen om je bestelling op één door ons aangegeven tijdstip af te halen in Maastricht. Het exacte afhaaltijdstip en adress zullen wij, na het plaatsen van jouw bestelling, via e-mail met jou afstemmen.

Bestel je in het weekend (op zaterdag en zondag) vóór 14:00 uur? Dan wordt je order op maandag verwerkt en verzonden.

Klantenservice: dagelijks tot 21:00 uur bereikbaar (in het weekend 18:00 uur) op het nummer 06-48 16 41 42.

Je kunt ons ook: Whatsappen, (Facebook) live chatten of mailen op info@luxurydadelbonbons.nl


Wij zijn afhankelijk van onze vervoerder, het kan in enkele gevallen voorkomen dat levering op de volgende werkdag (na de dag van verzending) niet lukt, dan wordt jouw bestelling de eerst volgende werkdag bezorgd. Via onze email met track and trace kun je jouw pakket volgen.

Klachten, retourneren, verbeteren

Klachten: Ik hoop natuurlijk van niet, maar het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling of dat er iets is misgegaan met de bezorging. Neem daarom vooral contact met mij op via info@luxurydadelbonbons.nl, dan kunnen we samen kijken naar een gepaste oplossing.

Retourneren: Luxury DadelBonBon Boxen kunnen niet retour worden gestuurd. De inhoud van jouw Luxury DadelBonBon Box is ambachtelijk gemaakt en heeft een beperkte houdbaarheid. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

Wij stellen jouw Luxury DadelBonBon Box met veel zorg en liefde samen en zorgen ervoor dat de Luxury DadelBonBons altijd netjes de deur uit gaan. Mocht er nou tijdens de verzending toch iets mis zijn gegaan, waardoor de Luxury DadelBonBons niet netjes aan zijn gekomen, laat het ons dan gerust weten via info@luxurydadelbonbons.nl.  

Uiteraard ben ik blij wanneer jij blij bent met jouw aankoop, maar mocht je niet geheel tevreden zijn dan kun je via e-mail contact met ons opnemen. Op die manier kunnen wij samen kijken hoe wij jouw ervaring met Luxury DadelBonBons kunnen verbeteren. 

Verbetering website: Jullie ervaring met de website is voor mij zeer waardevol. Ik blijf werken aan de gebruikersvriendelijkheid van mijn webshop. Heb je algemene op- en/of aanmerkingen over het gebruik van deze website, aarzel dan niet om mij een e-mail te sturen. Jouw feedback wordt enorm op prijs gesteld.