Het perfecte brievenbus cadeau

Onze geschenk- en keuzebox(en) bevatten 15 Luxury DadelBonBons. Jij selecteert een geschenkbox of vult jouw keuzebox met onze exclusieve Luxury DadelBonBons of je maakt een keuze uit onze overheerlijke proeverijboxen met 5, 7 en 9 stuks.

Dit unieke cadeau om iemand mee te verrassen, versturen wij namens jou via de brievenbuspost. Geef je het cadeau liever zelf? Dan kun je het uiteraard op jouw eigen adres laten bezorgen.

Luxury DadelBonBonBox Bestellen

TheeBoxen

Maak van je Luxury DadelBonBons ervaring een complete beleving. Deze biologische kruiden en vruchten melanges zonder theïne/cafeïne hebben wij speciaal ontwikkeld om te combineren met onze Luxe DadelBonBons. Een natuurlijke smaakcombinatie die Luxury DadelBonBons omtovert tot een complete Smaak- en geurbeleving.

Bestel nu je TheeBox

Een ruim assortiment

Bij het samenstellen van je Luxury DadelBonBonBox heb je de keuze uit 7 verschillende DadelBonBons. Ons assortiment wordt met de feestdagen en tijdens de seizoenen uitgebreid met seizoens, thema en/of limited edition DadelBonBons.

Bekijk al onze Luxury DadelBonBons

Met Luxury DadelBonBons verzend je een unieke smaakbeleving

Luxury DadelBonBons zijn ambachtelijk gemaakte BonBons op basis van dadels en natuurlijke ingrediënten. Luxury DadelBonBons zijn glutenvrij, veganistisch (lactosevrij), sojavrij en vrij van geraffineerde en toegevoegde suikers. Een unieke, verfijnde en gezonde smaakbeleving om te geven en om te krijgen.

Hoe werkt het? Je kiest één of meerdere door ons samengestelde geschenkbox(en) of één of meerdere door jou samengestelde keuzebox(en) of proeverijbox(en) met jouw favoriete DadelBonBons. Voeg eventueel een kaartje en persoonlijke boodschap toe, vul het verzendadres en de gewenste verzenddatum in. Dan gaan wij voor jou aan de slag.

Zakelijk

Onze Luxury DadelBonBon Boxen zijn ideaal om te geven als relatiegeschenk aan uw klanten, relaties en medewerkers.

Daarnaast leveren wij ook aan de zakelijke markt, zoals (sterren)restaurants en de luxe hotelbranche. Door het brede aanbod en maatwerk kunnen wij onze doelgroepen in hun wensen en behoeften voorzien.

Lees verder

Winner of the Maastricht Business Take-off Award 2022

Bekijk de videos